HomeOver SEINMeepraten over SEIN

Praat mee in een van de commissies

Bij SEIN kunt u meepraten over de gang van zaken binnen SEIN. Als cliënt (bewoner van SEIN), als patiënt (bezoeker van de polikliniek/kliniek) of als verwant of vertegenwoordiger van een cliënt of patiënt. Er is een cliëntenraad (CR), er zijn drie bewonerscommissies en twee patiëntencommissies.

Praat mee in een van de commissies

Meedoen met de Bewonerscommissie Meer en Bosch?

In de Bewonerscommissie Meer en Bosch is plaats voor drie vertegenwoordigers en zes bewoners. Momenteel zijn twee plaatsen voor vertegenwoordigers vacant. Wilt u lid worden van de bewonerscommissie Meer en Bosch in Heemstede en meepraten over onderwerpen die voor de bewoners belangrijk zijn? Neem dan contact op met Chris Nederkoorn (interim voorzitter) via telefoon 06-51423407 of e-mail. De bewonerscommissie komt zes per jaar bij elkaar.  

Naast vertegenwoordigers en bewoners maken een afgevaardigde vanuit de EVN, een ondersteuner vanuit de LSR en de clustermanager van Meer en Bosch ook deel uit van de commissie. 

Zie voor meer informatie de pagina van de bewonerscommissie.

Meedoen met de Patiëntencommissie?

De Patiëntencommissie heeft ruimte voor nieuwe leden. Heel graag ontvangen we mensen die zelf epilepsie hebben of nauw betrokken zijn als ouder of partner. Wilt u in gesprek gaan over de optimalisatie van de zorg door SEIN? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. De commissie komt één keer per kwartaal bij elkaar.  

Patiëntencommissie regio Midden- en West-Nederland (locatie Heemstede):

Nelleke Stam-de Boer, Kwaliteitsmedewerker Klinische Zorg MWN. Zij is bereikbaar via 
e-mail: nstam@sein.nl

Patiëntencommissie regio Noord- en Oost-Nederland (locatie Zwolle):

Wilma Ekkelkamp, Management assistent Directie Zwolle. Zij is te bereiken via
e-mail: wekkelkamp@sein.nl of telefonisch op nummer 038-8457191 (alleen op maandag, dinsdag en woensdag).