Paramedici

Op deze pagina

Suzan Nieman, diëtiste


Wat is je het meest bijgebleven uit de coronatijd?

Ik kreeg ruimte van mijn manager om voor mijn zus te zorgen. En SEIN had al snel alles onder controle. Er waren duidelijke voorschriften. Bij mijn andere werk was dit minder.

Wat was het meest impactvol voor jou in deze tijd? Wat was de grootste verandering?

Dat ik veel thuis moest werken in een periode waarin ik net weer alleen woonde, dat had de meeste impact. Ik vond het zwaar en eenzaam. Ik was blij dat ik de mogelijkheid kreeg om af en toe naar kantoor te komen. Ik heb het gevoel dat ik altijd met open armen ben ontvangen bij SEIN.

Wat wil je vasthouden uit deze tijd?

In het begin vond ik het thuiswerken afschuwelijk, het lukte ook slecht. Maar in de loop van de tijd werd het steeds beter. Ik merk dat het ook veel rust geeft om nu deels thuis te werken. In verband met een lange reistijd is het voor mij heel prettig om dit te blijven doen.

Wat wil je SEIN nog meegeven?

Ik voel mij gewaardeerd door alle woorden en cadeautjes die we kregen. En natuurlijk de zorgbonus die voor iedereen aangevraagd is. Als ik geen zorgbonus had gekregen was dit helemaal goed geweest, maar dat SEIN hem voor iedereen had aangevraagd vind ik echt wel heel mooi.

 

Suzan Nieman