Kwaliteitsrapport Lang Verblijf

Jean Willem Barzilay, voorzitter Raad van Bestuur SEIN

Het kwaliteitsrapport van SEIN Lang Verblijf past binnen het kwaliteitskader van de gehandicaptenzorg en laat zien hoe wij werken aan de kwaliteit van zorg, waarbij medewerkers, bewoners en verwanten hun verhalen delen. 

Wij zijn zeer trots dat wij van Qualicor Europe het kwaliteitscertificaat DIAMANT uitgereikt hebben gekregen. Dit betekent dat SEIN de hoogste kwaliteit van zorg biedt en voldoet aan de hoogste standaard van reglementen en protocollen.

De auditoren van Qualicor Europe hebben tijdens de audit in november 2022 gezien en ervaren dat de cliëntgerichtheid in het DNA van alle medewerkers zit. De voorzitter van de toetsingscommissie zegt hierover: ‘Het Qualicor certificaat is internationaal het hoogst haalbare kwaliteitslabel. Dit label kent drie niveaus: goud, platina en diamant. SEIN heeft met het behalen van het niveau diamant laten zien dat zij de zorg veilig en verantwoord organiseren en dat ze tevens iedere dag beter willen worden. De cliëntgerichtheid is duidelijk zichtbaar doordat hun kernwaarden - betrokken, deskundig en gedreven’ - gericht zijn op de mogelijkheden van de cliënten.’

Hoogste kwaliteit van zorg

SEIN streeft naar de hoogste kwaliteit van zorg. Dat doen wij door te leren en te innoveren. Een belangrijke vraag is: wat is kwaliteit? Wij hebben een diverse groep mensen gevraagd hoe zij dit zien. Nieuwsgierig naar hun antwoord? Bekijk dan dit filmpje:

Samen leren wij van wat er al goed gaat en wat beter kan. Elke dag gaat er ontzettend veel goed en soms ook niet. In dit rapport laten we beide zien: waar we trots op zijn en hoe wij leren van gebeurtenissen die beter hadden gekund. We wensen u veel leesplezier!

Dit kwaliteitsrapport past binnen het kwaliteitskader van de gehandicaptenzorg. Voor meer informatie over dit kwaliteitskader kunt u kijken op: zorginzicht.nl/kwaliteitsinstrumenten 

Wilt u meer weten over de woonzorg en logeermogelijkheden bij SEIN? Kijk dan op Wonen en logeren bij SEIN