Woonzorg en dagbesteding voor mensen met epilepsie

Sommige mensen met epilepsie hebben veel zorg en begeleiding nodig. Daardoor kunnen zij soms niet (meer) zelfstandig wonen of thuis verblijven. Zij kunnen terecht bij SEIN, van jong tot oud. In Heemstede, Cruquius en Zwolle wonen zij prettig en veilig in speciale woonvoorzieningen ingericht op mensen met epilepsie.

Er is een breed woonaanbod, variërend van veel zorg tot zelfstandiger en van permanent tot tijdelijk (logeren). Overdag kunnen cliënten terecht bij de dagbesteding waar op ieders niveau wordt gewerkt aan vaardigheden en een uitdaging of juist structuur wordt geboden. De afdeling Recreatie zorgt voor extra plezier en ontspanning buiten de dagbesteding om.

Bij SEIN staat de cliënt centraal. Cliënten worden ondersteund bij het wonen en dagelijks leven zodat zij zo goed mogelijk kunnen functioneren. Rond iedere cliënt is een multidisciplinair team werkzaam met een vaste neuroloog, psycholoog/ orthopedagoog en arts. Samen met de begeleiders en een coördinator dragen zij bij aan het verhogen van de kwaliteit van leven.

Nieuwsbrief woonzorg
Schrijf u in en blijf op de hoogte van het nieuws over woonzorg en dagbesteding.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/