HomeWerken bij SEINAlle vacaturesVakantiekrachten woongroepen

Functienaam

Vakantiekrachten woongroepen 

Aantal uren per week

16 - 36 uur per week

Functie

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren die bij onze instelling wat willen bijverdienen in de schoonmaak/huishouding of als zorg assistent. Bij de werkzaamheden hoort ook het helpen van cliënten met bijvoorbeeld het opruimen van hun kamer. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit maar je kunt altijd terugvallen op de groepsleiding. Als zorg assistent voor je zorgtaken uit, denk hierbij aan hulp bij wassen en aankleden, eten/drinken. Ook bij deze functie is er altijd iemand van de groepsleiding aanwezig voor de back-up. Je kan bij ons werken van 16 tot 36 uur per week. Ben je minimaal 16 jaar oud en lijkt dit je wat, laat het ons weten!

Wij bieden

Een aantrekkelijk salaris volgens het minimumloon, daarbovenop een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% en compensatie vakantie uren 8,3%.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jannet Hofman of Sandra van der Lans van de flexpool: tel. 023-558 8692 of via e-mail: poolbeheer@sein.nl.

Sollicitatie

We zien je reactie, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Geef daarbij aan wanneer je beschikbaar bent en of je al ervaring hebt of bezig bent met een opleiding in de zorg.
Vind je het makkelijker om te bellen, dat mag ook (zie bovenstaand nummer).
We hopen van je te horen!
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.

 

 

 

 

 

.