HomeWerken bij SEINAlle vacaturesPsychodiagnostisch Werker (PDW-er)

Functienaam

Psychodiagnostisch werker (PDW-er)

Aantal uren per week

24 uur per week
(werkdagen in overleg)

Werkplek

De sector Lang Verblijf biedt woonruimte en ondersteuning aan mensen met epilepsie en veelal een verstandelijke beperking. Dit betreft zowel kinderen, volwassenen, en ouderen, met verschillende bijkomende problematieken zoals ASS, dementie, hechtingsproblematiek, en/of lichamelijke beperkingen. De sector biedt plaats aan ongeveer 400 mensen, verspreid over de locaties ‘Meer en Bosch’ te Heemstede waar 130 plaatsen zijn, ‘De Cruquiushoeve’ te Cruquius met 240 plaatsen en Fonteinkruid te Zwolle met 40 plaatsen. Het Gezondheidscentrum is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg en maakt deel uit van de sector Lang Verblijf.
Als psychodiagnostisch werker ben je werkzaam op het Gezondheidscentrum gelegen op ‘De Cruquiushoeve’. Je ressorteert hiërarchisch onder de manager Gezondheidscentrum.

Functie

De PDW-er verricht (neuro)psychologisch onderzoek, onder verantwoordelijkheid van een psycholoog/orthopedagoog. Binnen de functie werk je zelfstandig en vooral in samenwerking met de psychologen/orthopedagogen. Er is veel ruimte om met eigen initiatieven te komen en je werkzaamheden flexibel in te richten. Je signaleert problemen tijdens het onderzoek en past, waar nodig de testbatterij aan, eventueel in overleg. De testresultaten worden verwerkt en je houdt daarbij rekening met interveniërende factoren. Je vat de onderzoeksresultaten samen in een score-overzicht en beschrijft de gedragsobservaties. Wanneer mogelijk/gewenst schrijf je ook gedeeltes van of het volledige psychologisch onderzoek uit. Je bent bereid om je te verdiepen in nieuw testmateriaal en de psychologen/orthopedagogen hierin van informatie te voorzien. Er is intervisie en afstemming met psychologen/orthopedagogen. Ook verwachten we dat je bereid bent om testgegevens in te voeren in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast doe je op aanvraag van de psychologen/orthopedagogen (video)observaties op de afdelingen.     

Profiel

Je beschikt over de opleiding PPA 1 en 2 of HBO Psychologie, dan wel een academische opleiding tot psycholoog/orthopedagoog en je hebt je BAPD behaald. Je hebt kennis en ervaring met de doelgroep en ervaring op het gebied van epilepsie is wenselijk. Als collega zien we graag iemand die optimistisch, enthousiast en attent is, initiatieven neemt en wil bijdragen aan het verbeteren van de zorg en ons vak. Tevens voel je je aangesproken door de kernwaarden van SEIN: innovatief, aanspreekbaar en flexibel.

Wij bieden

Functiegroep schaal 45, maximaal € 3.072,00 bij een fulltime dienstverband, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen. De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. Bij ongewijzigde omstandigheden is daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Vijfvinkel, manager Gezondheidscentrum 023- 5588801.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag vóór 15 september a.s. tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.