Functienaam

Nachtmedewerkers

Ben jij een avondmens en op zoek naar een leuke baan in de zorg? Dan ben je van harte welkom in het nachtzorgteam van SEIN!

Aantal uren per week

18-26 uur per week

Werkplek

De afdeling Nachtzorg van de sector Lang Verblijf van Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is op zoek naar nachtmedewerkers. De sector Lang Verblijf biedt langdurige woonzorg, begeleiding en behandeling op de locaties Meer & Bosch en Cruquiushoeve. Hier verblijven mensen met epilepsie die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Vaak spelen ook andere beperkingen daarbij een rol, zoals een lichamelijke of verstandelijke beperking, dan wel psychosociale- of gedragsproblematiek. De sector biedt plaats aan 400 mensen, verspreid over de locaties ‘Meer en Bosch’ te Heemstede waar 130 plaatsen zijn en ‘De Cruquiushoeve’ te Cruquius met 270 plaatsen.

Functie

De nachtelijke zorg wordt verzorgd door de afdeling Nachtzorg. Er wordt zo dicht mogelijk vanuit de cliënt gewerkt met ondersteuning van een uitluistersysteem. Als medewerker van de afdeling Nachtzorg draag je zorg voor een goede nachtrust voor de cliënten en voor continuering van het zorgproces tijdens de nacht overeenkomstig de afspraken in het ondersteuningsplan. Je treedt handelend op bij epileptische aanvallen of andere crisissituaties. Je roept indien nodig de hulp van de nachtcoördinator in. Je signaleert afwijkingen op basis van diverse observaties en rapporteert hierover.

Profiel

Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma op sociaal pedagogisch of verpleegkundig gebied (IG/Verpleegkundige). Je beschikt over voldoende kennis en ervaring met Epilepsie en volgt bij SEIN een epilepsiescholing. Je hebt een zelfstandige werkhouding, kunt goed in samenwerkingsverband werken en bent gewend om methodisch te werk te gaan. Je bent een vriendelijk en evenwichtig persoon, die ook op drukke momenten zelf de innerlijke rust weet te bewaren. Je bent bekend met het werken met computers.

Wij bieden

Maximaal € 2.665,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag (ORT), wat gelijk staat aan functiegroep 35, bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO-Ziekenhuizen. Daarnaast zijn er voldoende scholingsmogelijkheden en krijg je een scholing epilepsie.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Regina Leistra, afdelingsmanager Nachtzorg via telefoonnummer 023 558 8592 of Marja Hermsen, afdelingsmanager Gebouw 9 023 5588904.

Sollicitatie

Spreekt dit je aan? Dan zien we graag je motivatiebrief en je curriculum vitae tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld daarbij het vacaturenummer.
Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. 
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.