Functienaam

Leerling KNF Laborant

Aantal uren per week

36 uur per week

Werkplek

Voor de KNF afdeling op de locatie 'Meer en Bosch' in Heemstede zoeken wij een student KNF laborant. De KNF afdeling heeft de ambitie een toonaangevende KNF afdeling te zijn in de epilepsie wereld, zowel op diagnostisch als wetenschappelijk gebied. We zoeken vooral mensen die het leuk vinden om hier aan mee te werken. We denken een plezierige werkomgeving te kunnen bieden met een goede collegiale teamgeest en veel mogelijkheden tot het ontwikkelen van inhoudelijke expertise.

Functie

De bacheloropleiding KNF laborant is een 3-jarige HBO opleiding die bestaat uit een theoretisch (leren) en een praktisch (werken) gedeelte. De opleiding wordt afgesloten met een afstudeeropdracht en zitting. Gedurende de opleiding ben je fulltime werkzaam op onze afdeling en word je opgeleid om zelfstandig alle voorkomende KNF-onderzoeken uit te voeren bij klinische en poliklinische patiënten.

Als student KNF laborant word je onderricht in regulier en meer gespecialiseerd KNF onderzoek op zowel de KNF afdeling als in de omgeving van de EMU (Epilepsie Monitoring Unit). Je gaat zorgdragen voor de voorbereiding, de registratie zelf, de uitwerking en selectie van de registratie en de beoordeling en verslaglegging van de onderzoeksresultaten. De patiënt (en diens omgeving) wordt door jou geïnformeerd voor, tijdens en na het onderzoek en je observeert, verzorgt en begeleidt de patiënt intensief tijdens het onderzoek. Dit alles wordt je geleerd met ondersteuning van praktijkbegeleiders. Verder ga je samenwerken met de KNF neurologen en assisteert waar nodig in het kader van de uit te voeren onderzoeken.               

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste, professionele en stressbestendige collega die beschikt over:

  • MBO niveau 4, HAVO of VWO diploma gezondheidszorg of techniek;
  • Affiniteit met de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en zich betrokken voelen bij de patiënt en het team;
  • Doorzettingsvermogen en je bent flexibel en accuraat;
  • De drive om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van de afdeling.

Wij bieden

Een aanstelling is voor de duur van de opleiding, daarna is een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.
Aanvang salaris is € 2.144,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen.
Een boeiende opleiding naar een functie in een gespecialiseerde werkomgeving.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer J. Kiewiet, hoofd bedrijfsvoering KNF & Psychologie tel. 023-558 8282 of met de heer Dr. G.H. Visser, medisch hoofd KNF/EMU: tel. 023-558 8175.

Sollicitatie

Je motivatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van bovengenoemd vacaturenummer, zien we graag vóór 1 oktober 2019 tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.