Functienaam

Leercoach/-adviseur
 -een initiatiefrijke professional die het verschil maakt-

Aantal uren per week

26 uur

Doelgroep

De afdeling Opleiden is onderdeel van de RVE Lang Verblijf. De visie van de afdeling is dat zij het expertisepunt is voor alle scholings- en stagevraagstukken binnen de RVE. In de missie staat dat (toekomstige) medewerkers zoveel mogelijk kunnen leren op een manier die bij hen past en eigen regie (kunnen) nemen, zodat de kwaliteit van leven van cliënten wordt verhoogd.
De afdeling zit in een transitieproces van het begeleiden van leerlingen/stagiaires, naar het geven van allround opleidingsadviezen en het voeren van regie op opleidingsactiviteiten binnen de RVE. De contouren daarvan zijn geschetst en met de daadwerkelijke uitvoering is recent gestart. Tijdens de verbouwing blijft de winkel natuurlijk geopend, wat betekent dat alle leerlingen/stagiaires op de juiste plek terecht komen en de gewenste begeleiding krijgen.

Functie

Wij zijn op zoek  naar een professional die met kennis van zaken de leerlingen/stagiaires de best mogelijke leeromgeving biedt. Belangrijke schakel daarin zijn de werkbegeleiders en aandacht functionarissen op de afdelingen, die op dagelijkse basis de begeleiding verzorgen en waar je veel contact mee hebt.
Verder help je mee met “de verbouwing” van de afdeling. Samen met jouw (twee) collega’s geef je vorm aan de ambitie om regie te voeren op alle opleidingsactiviteiten binnen de RVE.

Profiel

Je hebt een relevante Hbo-opleiding binnen het vakgebied, bijvoorbeeld HBO Opleidingskunde, of een zorg gerelateerde Hbo-opleiding, zoals HBO verpleegkunde, aangevuld met gerichte scholing op opleidingsgebied. Je hebt aantoonbare ervaring met verschillende sectoren in het beroepsonderwijs en ervaring in het geven scholing en training.
Je beschikt over een goed organisatievermogen en beweegt je makkelijk op verschillende niveaus in de organisatie. Je bent zakelijk en empathisch en neemt graag het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen. Je dringt snel door tot de kern van het probleem en werkt gestructureerd aan oplossingen.
Een enorme pré is als je ervaring hebt opgedaan met bovengenoemde werkzaamheden bij een andere zorginstelling in de VVT sector of in een ziekenhuis.

Wij bieden

Veel zelfstandigheid en ruimte om je eigen werk vorm te geven. Een arbeidsovereenkomst voor de duur van – in eerste instantie - één jaar.
Als medewerker van SEIN val je onder de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 50 met maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Dijkstra of Paula Hogervorst van de afdeling Opleiden op tel: 023-5588455.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV onder vermelding van bovenstaand vacaturenummer via de link “direct solliciteren” hieronder. Na insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.