HomeWerken bij SEINAlle vacaturesBegeleider ADL niveau 2 voor dagbesteding (DAC)

Functienaam

Begeleider ADL Niveau 2 voor dagbesteding (DAC)

Aantal uren per week

Minimaal 16,5 uur verdeeld over drie dagen per week

Info algemeen

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN), is een gespecialiseerd centrum gericht op de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met (complexe) epilepsie en slaap-/waak stoornissen. Om dit mogelijk te maken beschikt SEIN over 2 klinische centra, 12 poliklinieken, woonvoorzieningen, speciaal onderwijs en slaapcentra. De leeftijd van de cliënten van SEIN variëren van kinderen, adolescenten, volwassen tot ouderen.

Heb jij een diploma niveau 2 en wil je cliënten graag begeleiden bij hun dagbesteding?
Dan nodigen wij je uit te solliciteren op deze functie. Je hoeft geen ervaring te hebben met epilepsie, maar bent bereid en enthousiast om hierover te leren. SEIN biedt jou uitgebreide epilepsiescholing aan en daarnaast andere benodigde scholingen, bijvoorbeeld in autisme.

Doelgroep

De dagbesteding van SEIN wordt bezocht door kinderen, jongeren en volwassen die binnen en buiten SEIN wonen. Deze cliënten kunnen vanwege hun beperkingen niet werken of meekomen op school. Zij kunnen bij de dagbesteding kiezen uit een breed activiteitenaanbod op allerlei niveaus. De activiteiten zijn onderverdeeld in arbeidsmatige, zorgintensieve en begeleidingsintensieve activiteiten. Bij de arbeidsmatige activiteiten wordt met de cliënten gewerkt aan het maken van een eindproduct. Bij de zorgintensieve activiteiten wordt gewerkt aan het in stand houden van kennis en vaardigheden. Bij de begeleidingsintensieve activiteiten krijgen de cliënten veel veiligheid door een duidelijke dagstructurering.
Er wordt bij de dagbesteding altijd rekening gehouden met de mogelijkheden van de cliënt en gewerkt aan doelen per cliënt.

Functie

Deze functie binnen het DAC heeft doordeweekse diensten van minimaal 5,5 uur per dag, gepland tussen 09.00 en 16.30 uur. Als begeleider ADL op het DAC verricht je ondersteunende ADL activiteiten passend binnen de individuele ondersteuningsplannen van de cliënten. Daarnaast verricht je diverse dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden op het DAC. 
Je ondersteunt begeleiders o.a. bij de overblijf en lunchtijd en rustmomenten van cliënten. Daarnaast begeleidt je zo nodig cliënten van en naar andere DAC locaties en de woonafdelingen.

Profiel

Je hebt een MBO diploma niveau 2 ‘Helpende’ en wil je samen met een team inzetten voor mensen met complexe epilepsie. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Je doet bij SEIN voldoende ervaring op en krijgt alle benodigde scholing en training. Wij hechten belang aan goede uitdrukkingsvaardigheden, tact, inlevingsvermogen en collegialiteit. Je draait diensten conform het rooster van het DAC. Nacht- en weekenddiensten maken hier géén onderdeel van uit. Een flexibele houding en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn nodig gezien de dynamiek van alledag.

Wij bieden

Een uitdagende werkplek in een leuk team. Als begeleider ADL ben je ingedeeld in functiegroep 25 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is maximaal € 2.404,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief ORT (onregelmatigheidstoeslag) en zowel een eindejaarsuitkering als vakantietoeslag van 8,33%. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar met de intentie tot vaste aanstelling.
Daarnaast bieden wij veel interne training en scholing waaronder een tweedaagse epilepsiecursus en andere praktijkgerichte bijscholingen zoals een training autisme of omgaan met agressie.

Sollicitatie

Zowel je motivatiebrief als je curriculum vitae zien we graag tegemoet via de link 'direct solliciteren' hieronder. Vermeld daarbij het vacaturenummer 1909.27/ME. Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging  van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam. Hou daarom je spam of ongewenste e-mail in de gaten. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen