HomemijnSEINCliëntportaal

Welkom bij mijnSEIN Cliëntportaal

Het mijnSEIN Cliëntportaal is bedoeld voor alle cliënten (bewoners) die bij SEIN wonen.

Over het Cliëntportaal

Met het Cliëntportaal geeft SEIN jou als cliënt online toegang tot de rapportages en onderdelen van jouw ondersteuningsplan. Als je inlogt kun je de rapportages vanaf dat moment inlezen. In een rapportage beschrijven en evalueren begeleiders jouw doelen uit het ondersteuningsplan. Soms doen zij dat dagelijks als er bijzonderheden zijn. Het kan ook zijn dat er enige tijd niet wordt gerapporteerd, omdat er geen directe reden voor is. De cliënt bepaalt of de vertegenwoordiger ook toegang krijgt tot het Cliëntportaal.

Veiligheid

Het Cliëntportaal haalt gegevens op uit het elektronisch cliëntdossier (ECD) van SEIN. Dit gaat via een beveiligd netwerk en in een beveiligde digitale omgeving. Zorgvuldigheid staat voorop.

Toegang tot het Cliëntportaal is persoonlijk en wordt verleend op basis van drie dingen: Een gebruikersnaam, persoonlijk wachtwoord en een code die via SMS wordt gestuurd naar het door jou opgegeven mobiele nummer.

Cliënten kunnen naar het cliëntportaal via de eigen internetverbinding, niet via de openbare wifi-verbinding 'sein_public'. 

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/