Nieuws

Epilepsie Night Walk 2019

17 oktober

Na het succes van vorig jaar organiseert het Epilepsiefonds zaterdag 2 november 2019 opnieuw een Night Walk in Bunnik. Een unieke en bijzondere wandeltocht mét elkaar en vóór elkaar. Een wandeltocht voor jong en oud, met en zonder epilepsie, met en...

Huiskamerconcept SEIN Zwolle inspiratie voor Russische delegatie

11 oktober

Afgelopen woensdag is een Russische delegatie op bezoek geweest bij SEIN in Zwolle. Zij gaan een nieuw ziekenhuis opzetten, gericht op kinderen. Met daarbij een afdeling gespecialiseerd in EEG diagnostiek. Ze willen dit in 2023 gerealiseerd hebben.

SEIN Symposium succesvol

8 oktober

Vianen, 4 oktober 2019 – Het SEIN symposium; Epilepsie behandelen doen we samen, nieuwe inzichten, nieuwe aanpak, is goed ontvangen. Ongeveer 150 specialisten waren aanwezig, de locatie was bomvol.

Nieuwe directeur School de Waterlelie

8 oktober

Sinds deze maand heeft School de Waterlelie een nieuwe directeur. Ruth Veldhuijzen van Zanten neemt het stokje over van interim directeur Sander Glas.

20 jaar SEIN in Zwolle - 8 oktober 2019

8 oktober

SEIN bestaat al 137 jaar in Heemstede en heeft een lange geschiedenis. Patiënten kwamen voor opname vanuit het hele land. SEIN had reeds een polikliniek in het centrum van Zwolle en zag een kans om de zorg dichterbij patiënten te brengen.

Feedback en acties vanuit Verbetermeter

30 september

Steeds meer afdelingen zetten de Verbetermeter in, onze digitale enquête waarmee patiënten en hun naasten ervaringen kunnen delen en feedback geven op onze zorg en dienstverlening.

Persbericht SAMSAM 2019: ‘Als je het mij vraagt…’ Zeggenschap doe je samen!

24 september

De vierde editie van SAMSAM (Samen doen, samen delen) op dinsdag 17 september heeft voor veel inspiratie en plezier gezorgd. SAMSAM is een evenement voor uitwisseling tussen alle professionals van Ons Tweede Thuis, De Hartekamp Groep, Philadelphia,...

artikel 8 tot 14 van 659

<

1

2

3

>