Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Veel belangstelling voor Slaap-Waakcentrum op Gezondheidsbeurs

donderdag, 21 februari 2019

Het Slaap-Waakcentrum van SEIN was van 6-9 februari 2019 voor de tweede keer aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs. Goede slaap is immers een onderdeel van een gezonde leefstijl.

Net als vorig jaar was het druk in de stand met mensen die met vragen over slaap kwamen. Sommige mensen kwamen speciaal voor SEIN naar de beurs. Dagelijks gaven onze specialisten een druk bezochte workshop ‘slapen doe je zo’. Mensen stonden zelfs buiten de zaal mee te luisteren.

In de stand kregen we veel vragen van mensen over slaapklachten, zowel van zichzelf of van familie/partner. We hebben veel mensen kunnen adviseren over vervolgstappen voor hun slaapklacht.

Als team artsen, psychologen en laboranten hebben we het zinvol en leuk gevonden om deel te nemen aan de Gezondheidsbeurs. Wat ons betreft doen we het volgend jaar weer!