Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Prachtige donatie voor Gebouw 3 van SEIN

woensdag, 13 februari 2019

In de huiskamer staat een 55 inch beeldscherm, een soundbar, een nieuwe dvd-speler en een nieuw dressoir. Woongroep 1B in Gebouw 3 op De Cruquiushoeve is er ontzettend blij mee. De tv met toebehoren is een schenking van de sinterklaasvereniging IJmond Sint uit Beverwijk.

IJmond Sint zou je een uitzendbureau van Sinten en Pieten kunnen noemen. Elk jaar komen ze in actie. “De opbrengst gaat naar een goed doel. Vorig jaar hebben we geld geschonken aan de voedselbank,” vertelt Ellen Besseling. “Dit jaar kwamen we op het idee om een schenking aan SEIN te doen.” Karel Besseling: “Onze dochter Saskia woont hier. Elke keer zagen we hoe de bewoners zich met hun rolstoel voor dat kleine teeveetje verdrongen.” 

Met zo’n groot scherm is het voor de bewoners een genot om tv te kijken. En dankzij de luidsprekers die ‘surround sound’ produceren, lijkt het bijna alsof ze in een filmzaal zitten. SEIN bedankt de sinterklaasvereniging hartelijk voor de gulle schenking.

Op de foto: Ellen en Karel Besseling (met bloemen) en George Kuier van de sinterklaasvereniging (met geruit overhemd).