Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Syndromendag genetische epilepsie – voor ouders

donderdag, 1 juni 2017

SAVE THE DATE - zaterdag 4 november van 9.45 – 13.30 uur. Voor ouders van kinderen met een genetisch epilepsiesyndroom (en een verstandelijke beperking) organiseert epilepsiecentrum SEIN locatie Zwolle de Syndromendag genetische epilepsie, op zaterdag 4 november.

Op deze dag wordt aandacht besteed aan de zeldzame epilepsiesyndromen. Dit betreft bijvoorbeeld: KIA2022, KCNT1 en STXBP1. Het programma wordt afgestemd op de informatiebehoefte van de ouders die zich aanmelden voor de syndromendag. De dag is niet bedoeld voor ouders van kinderen met minder zeldzame syndromen zoals Dravetsyndroom en CDKL5.

De syndromendag is gratis. Er is plek voor maximaal 50 personen. Aanmelden is verplicht en kan vanaf augustus.

Noteer 4 november alvast in uw agenda. In augustus volgt de uitnodiging met het programma waarna u zich kunt inschrijven via de website van SEIN.

Sprekers op de dag zijn Boudewijn Gunning (neuroloog en psychiater voor kinderen met epilepsie, SEIN) en Nienke Verbeek (klinisch geneticus UMC Utrecht).  

Locatie: Kliniek van SEIN Zwolle. Adres: Dr. Denekampweg 20, 8025 BV Zwolle.