Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Cliënten geven Bureau Arbeid van SEIN een 8,4

vrijdag, 2 juni 2017

Bureau Arbeid voert ieder jaar een tevredenheidsonderzoek uit onder cliënten. Het onderzoek heeft geresulteerd in een zeer positieve beoordeling, de cliënten waarderen de dienstverlening van Bureau Arbeid met een 8,4!

Het onderzoek is in januari en februari 2017 uitgevoerd door onderzoeksbureau Panteia. Hiervoor is een aantal cliënten van Bureau Arbeid telefonisch benaderd en met hen is een gestructureerde vragenlijst doorgenomen.

Bij Bureau Arbeid werken in epilepsie gespecialiseerde arbeidsconsulten. Zij bieden advies en ondersteuning aan werknemer, werkzoekenden en werkgevers. Lees meer over Bureau Arbeid.