Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

10 maart slaapcursus voor laboranten

maandag, 9 januari 2017

Op vrijdag 10 maart 2017 organiseert het Slaap-Waakcentrum van SEIN in Zwolle een slaapcursus speciaal voor laboranten, longfunctie analisten en OSAS consulenten.

Het wordt een praktische dag waarbij wordt ingezet op het vergroten van kennis en ervaring in het beoordelen en scoren van het polysomnogram. Ook wordt theoretisch onderwezen in kennis van fysiologie en pathologie binnen de slaapgeneeskunde.

In kleine groepjes van maximaal 3 tot 6 cursisten gaan we actief aan de slag, onder directe supervisie van ervaren KNF-laboranten, Somnotechnologen en/of Somnologen (ESRS gediplomeerd). Vanuit deze expertise komen er verschillende onderwerpen voorbij. Tijdens de koffie en lunch is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s.

Het wordt een leuke en leerzame dag met veel interactie.

Meer weten? Leest u dan deze uitnodiging.