Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

Vrijwilligers met vrachtwagens gezocht voor Truckrun 24 september

maandag, 5 september 2016

Zaterdag 24 september vindt de jaarlijkse Truckrun plaats, die aan SEIN wordt aangeboden door Stichting Het Reservewiel. Ieder jaar kunnen cliënten (met begeleiders) op De Cruquiushoeve in de mooiste wagens stappen om, in konvooi en toeterend, een rondrit te maken door de regio.

De cliënten van SEIN genieten enorm van dit evenement en daarom hebben ook dit jaar weer heel veel cliënten met begeleiding zich opgegeven. Maar er zijn nog niet genoeg vrachtwagens of busjes om iedereen mee te laten gaan. Daarom deze oproep! 

Mochten er mensen zijn die mee willen rijden met hun vrachtauto of busje, of mensen kennen met zo’n voertuig, laat het zo spoedig mogelijk weten. Dan kunnen we iedereen blij maken!

Neem contact op met het team Recreatie via recreatie@sein.nl of bel 023 5588744. 

 

Bekijk foto's van voorgaande jaren op de facebookpagina van Stichting Het Reservewiel