Nieuws

Symposium over Moeilijk Instelbare Epilepsie voor specialisten

donderdag, 8 september 2016

SEIN en UMC Utrecht organiseren een tweedaags symposium over Moeilijk Instelbare Epilepsie (MIE). Tijdens dit symposium komen de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van Moeilijk Instelbare Epilepsie (MIE) aan bod. De eerste dag, 14 oktober, is voor specialisten. De tweede dag, 15 oktober, voor (ouders van) mensen met MIE.

De eerste dag is bedoeld voor (kinder)neurologen, kinderartsen, artsen voor verstandelijk gehandicapten, neurochirurgen, laboranten klinische neurofysiologie en verpleegkundig specialisten. Tijdens deze dag gaan vooraanstaande sprekers uit verschillende academische centra in op wat binnen het vakgebied wordt verstaan onder gefundeerde diagnostiek en behandeling bij patiënten met MIE.

De deelnemers hebben na deze dag handvatten om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Ze weten wat academische en epilepsiecentra aan bijzondere mogelijkheden te bieden hebben. Zo kunnen de deelnemers eerder behandelbare opties verkennen en de wegen vinden om die te realiseren.

Voor het complete programma is voor alle specialisten accreditatie aangevraagd. Voor meer informatie over het dagprogramma en aanmelden, klik op onderstaande button.