Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zouden onze ruiters (met een beperking) niet kunnen paardrijden. Vrijwilligers zijn bij de manege erg belangrijk, zij zorgen ervoor dat er meer tijd en aandacht is voor onze ruiters en paarden. Echter vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Doorgaans is er sprake van een structureel karakter, het werk wordt op vaste dagen en tijden uitgevoerd, daarom rekenen de instructie en de ruiters op de vrijwilliger!

Op diverse gebieden vervullen vrijwilligers uitvoerende taken in de manege, waarbij ze onder leiding van de instructie werken. Vaak is de vrijwilliger een tussenpersoon van de instructie en ruiters. De vrijwilliger vertaalt de aanwijzingen van de instructeur naar de individuele ruiter. Ook bij de voorbereidingen en afsluiting van de activiteiten / lessen hebben vrijwilligers een belangrijke taak.

Het personeel van de manege wordt bij alle activiteiten ondersteund door een 30-tal vrijwilligers. Wilt u meer informatie of lijkt het u ook leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar de manege.