Doe mee aan de win-actie

En win deze schattige hartjes, te gebruiken als sleutelhanger bijvoorbeeld. De actie loopt nog tot en met 14 februari 2017. Medewerkers van SEIN mogen meedoen, maar kunnen niets winnen.

HomeInternationale Epilepsie Dag 2017

Internationale Epilepsie Dag 2017

Dit jaar valt Internationale Epilepsie Dag (IED) op maandag 13 februari 2017. Ook dit jaar sluit Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) zich aan bij het internationale thema: ‘Put Epilepsy in the Picture'. Breng (je) epilepsie in beeld. We willen laten zien dat iemand met epilepsie obstakels kan overwinnen en succes kan behalen ondanks zijn of haar epilepsie.

Speciaal voor de Internationale Epilepsie Dag interviewden we twee speltherapeuten. Ook speltherapeuten van SEIN werken met beelden. Door epilepsie in beeld te brengen, kunnen kinderen epilepsie een plek geven. Ook interviewden we een moeder van een kind met epilepsie over haar ervaringen met speltherapie.

Epileptoloog Charles Deckers vertelt over de meerwaarde van diagnostiek bij SEIN.

Wat SEIN rond deze dag doet

Ook SEIN brengt epilepsie onder de aandacht. Helpt u mee? Verspreid de afbeelding 'Heb hart voor epilepsie´via social media met de hashtag #hebhartvoorepilepsie. Of deel uw eigen beelden van epilepsie met zoveel mogelijk mensen uit uw omgeving: familie, vrienden en collega's via:

Doe mee

En/of doe mee aan de winactie. Misschien wint u deze schattige hartjes, te gebruiken als sleutelhangers of als versiersels aan een tas bijvoorbeeld. De hartjes zijn afkomstig uit de winkel EigenwijZ. De hartjes zijn speciaal voor deze editie van Internationale Epilepsie Dag 2017 gemaakt door cliënten van de textielgroep op de Cruqiuishoeve. EigenwijZ is de cadeauwinkel van SEIN met handgemaakte artikelen, met plezier en liefde gemaakt door cliënten van SEIN.

Hoe meer u de actie deelt via facebook, hoe meer kans u maakt! Alleen de winnaars ontvangen bericht, verdere berichtgeving over de actie gaat via deze website en de social media accounts van SEIN.

Internationale Epilepsie Dag

De actie loopt tot en met 14 februari 2017. Waarom Valentijnsdag? De Internationale Epilepsie Dag is een initiatief van het International Bureau for Epilepsy en het International League Against Epilepsy. Internationale Epilepsie Dag vervangt de Europese Epilepsie Dag die werd gelanceerd op 14 februari 2011.

Op 14 februari is het Valentijnsdag, St. Valentijn is de beschermheilige van epilepsie. De Internationale Epilepsie Dag zal jaarlijks worden gehouden op de tweede maandag van februari.

The International Bureau for Epilepsy heeft dit jaar een internationale kunstwedstrijd georganiseerd: Artistic Waves Competition De winnaars daarvan zijn inmiddels bekend gemaakt. U kunt de prijswinnende kunstwerken bekijken in de online galerie van International Epilepsy Day.

vr porn