Doe mee aan de win-actie

En win een kleurrijke dobbelsteen. De actie loopt t/m 16 februari 2020.

Medewerkers van SEIN zijn uitgesloten van deelname. 

Heb Hart voor Epilepsie!

Internationale Epilepsiedag 2020

Dit jaar valt International Epilepsy Day (IED) op maandag 10 februari 2020. 

SEIN wil aandacht vragen voor epilepsie met de boodschap 'Heb hart voor epilepsie'. 

Wat SEIN rond deze dag doet

Ook SEIN brengt epilepsie onder de aandacht. Helpt u mee? Verspreid de afbeelding 'Heb hart voor epilepsie' via social media met de hashtag #epilepsyday. 

SEIN verloot tien kleurrijke dobbelstenen

Doe mee aan de winactie. Misschien wint u dan een kleurrijke dobbelsteen. De dobbelstenen zijn gemaakt door Loes, zij woont bij SEIN in Cruquius. Speciaal voor epilepsiedag heeft ze er een mooi hartje bij gemaakt.

Bij SEIN maken cliënten de mooiste dingen. Veel ervan zijn te koop bij EigenwijZ, de cadeauwinkel van de dagbesteding van SEIN met handgemaakte artikelen, met plezier en liefde gemaakt door cliënten van SEIN.

Alleen de winnaars ontvangen bericht, verdere berichtgeving over de actie gaat via deze website en de social media accounts van SEIN.

Thema

Werken bij SEIN

#werkenbijSEIN 

We werken samen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapproblemen. Alle collega's binnen onze organisatie zetten hun eigen kwaliteiten in en werken samen om de beste behandeling voor alle patiënten en cliënten te bieden. 

Wat SEIN zo bijzonder maakt als werkgever is de diversiteit van het werk. De verschillende bedrijfsonderdelen werken allemaal aan een ander aspect van de zorg voor mensen met epilepsie. Zo is er de diagnose en het bepalen van de behandeling in onze (poli)klinieken. De ondersteuning van ouders en verwanten door tijdelijke opvang in het logeerhuis. De woonzorg waar mensen zelfstandig of juist met veel ondersteuning wonen. De dagbesteding waar de creativiteit wordt aangewakkerd, de zintuigen worden geprikkeld en de zelfstandige cliënten een zinvolle invulling van hun dag hebben gevonden. Maar denk ook aan het wetenschappelijke onderzoek en de bijzondere tak voor slaapgeneeskunde. Tot slot natuurlijk ook de ondersteuning van al deze zorg op de verschillende locaties. 

Samenwerking vindt plaats tussen alle onderdelen en door de hele organisatie. 

Op een dag als Internationale Epilepsiedag laten we zien wie zich inzetten voor de epilepsiezorg, en wellicht sta jij er volgend jaar ook bij! 

> vacatures

Schilderwedstrijd IBE

The International Bureau for Epilepsy (IBE) heeft dit jaar een internationale schilderwedstrijd georganiseerd met drie leeftijdscategorieën en het thema: Friendship and Inclusion. Deelnemers hebben voor 30 november 2019 hun kunstwerken ingezonden. De winnaars worden bekend gemaakt op 10 februari 2020. U kunt de winnaars dan bekijken op internationalepilepsyday.org/competition2020.

Over Internationale Epilepsiedag

De Internationale Epilepsiedag is een initiatief van het International Bureau for Epilepsy en het International League Against Epilepsy. Internationale Epilepsiedag vervangt de Europese Epilepsiedag die werd gelanceerd op 14 februari 2011.

Waarom rond Valentijnsdag?

Op 14 februari is het Valentijnsdag, St. Valentijn is de beschermheilige van epilepsie. De Internationale Epilepsie Dag zal jaarlijks worden gehouden op de tweede maandag van februari, zo dicht mogelijk bij Valentijnsdag.

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/