Wie wonen bij SEIN

Op deze pagina

Wie wonen bij SEIN

Bij SEIN krijgen alle bewoners vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week zorg. Dat is nodig, want elke bewoner heeft een ingewikkelde vorm van epilepsie. Daarom is er altijd iemand in de buurt: een veilige gedachte. Sommige bewoners hebben ook een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Onze medewerkers zijn ook gespecialiseerd in de zorg voor en ondersteuning van deze bewoners.

Passende plek

Bij SEIN zoeken we voor iedereen een passende plek. Sommige bewoners hebben veel lichamelijke hulp en liefdevolle begeleiding nodig. Andere bewoners willen liever werken aan hun zelfstandige ontwikkeling. Bij hen gaat het vooral om het bieden van een duidelijke structuur en een gevoel van veiligheid.

Wat hebt u nodig?

Wij vinden het belangrijk dat iedere bewoner zegt wat hij graag zou willen. Samen kijken we welke woonafdeling het beste bij u past. Soms kan het zijn dat u na een tijdje naar een andere afdeling verhuist, omdat u bijvoorbeeld ouder wordt of omdat u zelfstandiger kan wonen. In die gevallen bespreken we samen een verhuizing naar een andere groep van SEIN.

Verschillende woongroepen

Bij het indelen in woongroepen houden we zoveel mogelijk rekening met wat u wil. Bij SEIN hebben we de volgende woongroepen:

Heeft u epilepsie?

Grote kans dat u ook andere problemen ervaart. Onze medewerkers hebben ook kennis van andere problemen in combinatie met epilepsie. Meer informatie

Meer weten of contact

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor onze woonzorg? Kijk eens op onze aanmeldpagina of neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling via:
Telefoon: 023-558 8141
E-mail: zorgbemiddeling@sein.nl