Vrije tijd

Op deze pagina

Vrije tijd

Activiteiten met anderen

U bent op zoek naar leuke activiteiten. Om lekker bezig te zijn en in contact te komen met anderen. Bij SEIN organiseren we veel activiteiten, zodat u zelf kunt kiezen wat u wilt doen. 

 • Heerlijk ontspannen
  Vindt u het leuk om te koken of te gamen? Het kan allemaal, er zijn namelijk diverse clubs met activiteiten zoals: koken, sjoelen, gamen en gebak maken.
 • Grotere activiteiten en feesten
  Zin in een leuk feest waar u anderen kunt ontmoeten? Zo'n twee keer per maand organiseert de afdeling Recreatie een grotere activiteit. Denk aan disco, bingo of het kijken naar een concert van een artiest. Op feestdagen pakken we ook uit, zo vieren we elk jaar Halloween, carnaval en sinterklaas. We komen ook langs met een foodtruck om iets lekkers te verkopen.
 • Hét Zomerfeest
  Elke zomer vieren we feest in de feesttent. Dit feest is ook een vakantie op eigen terrein. Er is van alles te doen. Zo zijn diverse optredens van artiesten, workshops, sport- en spelactiviteiten en natuurlijk lekker eten.
 • Dagtochten en dagjes uit
  Voor cliënten die graag de deur uitgaan! Elke maand is er een dagtocht met rolstoelbussen naar een leuke plek of plaats. Voor iedereen die van winkelen houdt organiseren we ook regelmatig bustochten naar een winkelstad.
 • De Cliëntenkrant
  Voor en door cliënten; Vier keer per jaar maken de cliënten in samenwerking met de afdeling Recreatie een krant voor alle bewoners. Leuk om te lezen, zo weet u wat er speelt!
 • Bewegen en sporten
  Vindt u het heerlijk om te bewegen of samen te sporten? Kom dan bewegen in de grote sportzaal, gezondheid, zwembad, trapveldje of een balletje slaan op de tennisbaan. En er zijn ook kleinere sportzalen om een-op-een met de begeleider te sporten.
 • Paardrijden bij de manege
  Wilt u kijken of u paardrijden leuk vindt? Dan kunt u bij manege De Cruquiushoeve  leren paardrijden. Zij leren nieuwe ruiters de basisbeginselen van het paardrijden. De paardrijlessen staan ​​altijd onder leiding van een deskundige instructeur. Het is ook mogelijk om te helpen bij de verzorging van de paarden.
 • De Koestal
  De Koestal is een gezellige ontmoetingsplek die u in het weekend kunt bezoeken. Wanneer u de Koestal bezoekt, heeft u toch het idee dat u er zelfs uit bent; een plek waar je gewoon lekker kunt ontspannen. De Koestal bevindt zich naast de manege en is geopend op zaterdag en zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Wilt u een feestje geven? Ook dit kan in de Koestal! Reserveer het feest wel op tijd, dus minimaal 2 weken van tevoren. Reserveringsformulieren zijn verkrijgbaar bij de Koestal. Tot gauw!

Activiteiten

Zwolle Cruquius en Heemstede
Bij woonlocatie Zwolle kunt u diverse activiteiten beleven in de omgeving. Zo kunt u naar de soos van de kerk, zwemmen, sporten in de sportschool, paardrijden of iets leuks doen met vrijwilligers. Samen met u zoeken we activiteiten die u leuk vindt. Bij woonlocatie Cruquius kunt u  onder andere sporten en paardrijden. Cliënten in Heemstede kunnen deelnemen aan activiteiten in Cruquius en andersom.

Zinvolle dagbesteding

Heerlijk (creatief) bezig zijn en in contact komen met anderen. Samen met u zoeken we een plek die past bij uw interesses en talent. Met de zorg die u nodig heeft en die aansluit op uw wensen.

Lees meer over dagbesteding

Vrijwilligers

Voor recreatieve activiteiten hebben we meestal vrijwilligers nodig. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!
Informatie voor vrijwilligers