Gezondheidszorg

Op deze pagina

Iedereen gaat af en toe naar de huisarts of naar de tandarts. Mensen met epilepsie en/of verstandelijke aandoeningen hebben soms behoefte aan meer specialistische hulp. Bijvoorbeeld omdat ze problemen hebben met slikken, praten of bewegen. Onze medewerkers weten hoeveel zorg dat soms vraagt.

Bewoners in Cruquius en Heemstede maken gebruik van het gezondheidscentrum in Cruquius. Bewoners van Fonteinkruid maken gebruik van dezelfde specialisten maar dan in de wijk. Met deze specialisten overleggen wij of zorg op locatie nodig is. 

Bij SEIN werken alle specialisten nauw samen om u de beste zorg te bieden. Dat doen wij uiteraard in overleg met u en uw familie.

Over het gezondheidscentrum

Onze zorgmedewerkers zijn er voor onderzoek, behandelingen, begeleiding, training en onderwijs. Zo leert u meer over uw aandoening en hoe u ermee om kunt gaan. Soms verwijzen zij u door naar een andere specialist. Bijvoorbeeld naar een specialist in het ziekenhuis.

Onze experts

Epilepsie en andere problemen

Sommige mensen hebben naast epilepsie ook andere problemen. Denk hierbij aan moeite met slikken, communiceren of spreken.

Meer informatie

Lichamelijke verzorging

U hoeft niet bang te zijn dat u er onverzorgd uit gaat zien. Tegen betaling komen de kapper en pedicure bij u langs op de afdeling.