In gebouw 9 in Cruquius gelden andere maatregelen tot zaterdag 19 september. De maatregelen zijn uit voorzorg nadat een medewerker positief getest bleek te zijn op het coronavirus. Lees meer

Laatste update: 17 september 2020

Specifieke maatregelen voor woonzorg en dagbesteding

De cliënten op de woonafdelingen van SEIN mogen weer bezoek ontvangen en met verlof, maar onder voorwaarden. In overleg met de verwanten en vertegenwoordigers van de cliënten maken wij nadere afspraken over wat, wanneer, wie en hoe. Heeft u vragen over het bezoeken van een cliënt? Neem dan contact op met de afdeling waar de cliënt woont. 

 

Bezoek

Cliënten mogen drie keer per week maximaal 4 uur per keer (een dagdeel) bezoek ontvangen van 2 bezoekers tegelijkertijd. Kinderen onder de 12 jaar komen daar nog bovenop. Voor cliënten die geen 1,5 meter afstand kunnen houden, blijft de kring van bezoekers beperkt tot het eigen gezin, of in enkele gevallen vaste bezoekers die vóór de corona-uitbraak al van grote betekenis waren in het contact. Bezoek wordt altijd afgestemd met de begeleiding op de woning. Overige afspraken stemmen we direct af met de verwanten en vertegenwoordigers. 

Dagbesteding

Cliënten kunnen ook weer naar dagbesteding, de manege en beweging, maar dan in aangepaste vorm met bewoners uit hetzelfde gebouw.

Logeerhuis en Corona Care Unit

Het logeerhuis van SEIN is ook weer open. Als er cliënten besmet raken met het coronavirus, wordt het logeerhuis of een deel ervan weer ingericht als corona care unit.

Testen

Cliënten met verschijnselen die passen bij het coronavirus, kunnen in overleg met de arts worden getest.

Maatregelen kunnen veranderen

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en schatten steeds in of de huidige maatregelen en afspraken verantwoord zijn. Het is mogelijk dat we versoepelingen moeten terugdraaien, bijv. als landelijke ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, afspraken en voorschriften niet worden nageleefd maar zeker bij (een vermoeden van) een uitbraak van het coronavirus binnen SEIN. 

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/