Nieuws

Epilepsie alarmsystemen: schakelen tussen techniek en emoties.

27 oktober

Drie jaar geleden begon Anouk van Westrhenen haar promotieonderzoek (PhD) bij SEIN. Anouk vertelt hoe haar bevindingen leidde tot een nieuw verdiepend onderzoek, waar u nog steeds aan mee kunt doen.

Update besmettingen woonzorg 26 oktober

26 oktober

Er zijn helaas meerdere besmettingen met het coronavirus binnen Lang Verblijf. Hieronder kunt u zien welke gebouwen op dit moment besmettingen hebben en tot wanneer de quarantaine geldt. Als er nieuwe besmettingen worden geconstateerd, wordt de...

Uitbraak coronavirus binnen SEIN

26 oktober

We hebben helaas te maken met een uitbraak van het coronavirus binnen onze woonzorg. Op meerdere gebouwen zijn zowel medewerkers als cliënten besmet.

Meerdere nieuwe besmettingen binnen de woonzorg

23 oktober

Er zijn helaas meerdere nieuwe besmettingen met het coronavirus geconstateerd bij medewerkers en cliënten van Lang Verblijf. Meerdere gebouwen zijn daarom in quarantaine. Betreffende verwanten zijn hierover geïnformeerd.

Coronavirus bij medewerker gebouw 9 Cruquius

20 oktober

Een medewerker van gebouw 9 in Cruquius is positief getest op het coronavirus. Deze medewerker heeft zaterdag 17 oktober voor het laatst gewerkt en daarbij contact gehad met cliënten en medewerkers van gebouw 9. Gebouw 9 is daarom nu in quarantaine...

Collega's Slaap-Waakcentrum SEIN geslaagd voor internationaal somnologen examen

15 oktober

Vijf collega’s hebben de prestigieuze titel van ‘somnoloog’ of ‘somnotechnoloog’ behaald.

Proefschrift Amerins Weijenberg over ketogeen dieet als behandeling bij kinderepilepsie

12 oktober

Epilepsie is een van de meest voorkomende chronische neurologische aandoeningen bij kinderen. De meeste van deze kinderen krijgen medicijnen, maar er is nog beperkt bewijs over de werkzaamheid van deze anti-epileptica.

artikel 1 tot 7 van 727

1

2

3

>

https://comicsnake.com/dc-comics/ magazine-pdf.net comics-all.com/