Voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland organiseert op zaterdag 5 oktober 2019 een voorlichtings- en contactdag rondom epilepsiechirurgie bij kinderen in samenwerking met het UMC Utrecht en SEIN expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

De dag is bestemd voor patiënten (vanaf 8 jaar), ouders/verzorgers, broers/zussen en opa’s/oma’s van kinderen die een mogelijke kandidaat zijn voor epilepsiechirurgie, al in het traject zitten of de operatie hebben ondergaan. Ook professionals binnen de epilepsiezorg zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie over deze dag of wilt u zich aanmelden, dat kan via deze link

 

 

Nieuws

SEIN collecteert samen met het Oranjefonds

dinsdag, 21 april 2015

Eerste landelijke Oranje Fonds Collecte in week van Koningsdag

Van 27 april tot en met 2 mei collecteert SEIN mee met de Oranje Fonds Collecte in Vijfhuizen, Cruquius en Zwaanshoek. Van het opgehaalde bedrag krijgt SEIN de helft. Mede daarmee kan de afdeling Recreatie van SEIN een rolstoelbus aanschaffen voor leuke uitjes met cliënten. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Noord-Holland. 

Eerste landelijke collecte Oranje Fonds

Het is voor het eerst dat het Oranje Fonds in het hele land collecteert. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen, kunnen we hen extra ondersteunen. En daarbij is de hulp van vrijwilligers meer dan welkom!.” 

Ondersteuning van sociale organisaties

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in heel Nederland. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.