Nieuws

Samen de zorg verbeteren, SEIN dingt mee naar NIAZ Jaarprijs 2017

dinsdag, 5 september 2017

Samen de zorg verbeteren, dat is het idee achter de jaarprijs van het NIAZ. Ook Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) heeft een initiatief ingestuurd waarmee gewerkt wordt aan het verbeteren van de zorg. Namelijk, transitiezorg: succesvolle begeleiding voor jongeren met epilepsie (en de ouders) om zo zelfstandig mogelijk te worden.

De chronische aandoening epilepsie kan grote invloed hebben op de sociaal-emotionele ontwikkeling en groei naar zelfstandigheid van jongeren. Ook de overgang (transitie) van kinder- naar volwassenpolikliniek is een grote stap. Door transitiezorg worden jongeren en hun ouders hier beter in begeleid.  

Geef uw steun en stem op SEIN!

Per 1 september kunt u op de website van de NIAZ Jaarprijs alle inzendingen vinden en kunt u stemmen. Wij hopen natuurlijk dat u op onze inzending stemt zodat SEIN 21 november het succesvolle onderzoek naar transitiezorg kan presenteren aan de vakjury. Hiermee maakt SEIN kans op de jaarprijs die volledig ten goede zal komen aan de begeleiding van jongeren met epilepsie. 

Stemmen kan de hele maand september via jaarprijs.niaz.nl