Nieuws

Jaarverantwoording 2016 - SEIN werkt aan het verbreden van de expertise

dinsdag, 26 september 2017

Jaarlijks brengt SEIN een Jaarverantwoording uit over het voorafgaande jaar. In de Jaarverantwoording van 2016 staan de verschillende ontwikkelingen beschreven die dat jaar in gang zijn gezet en gerealiseerd. Waaronder: de nieuwbouw van het Gezondheidscentrum op De Cruquiushoeve, de opening van het Slaap-Waakcentrum in Georgië en de start met de bouw van het nieuw Elektronisch Patiënten Dossier.

Ook is in 2016 de nieuwe strategische koers bepaald. Belangrijke thema’s daarin zijn, het verbreden van onze expertise: van epilepsie naar aanvalsgewijs optredende hersenaandoeningen, de samenwerking met partner-instellingen en (academische) ziekenhuizen en het bevorderen van de zelfstandigheid van de cliënt. 

Alle inspanningen, resultaten en voornemens sluiten aan bij onze missie: SEIN verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapstoornissen. 

Publieksversie Jaarverantwoording

De publieksversie is een kernachtige samenvatting van de Jaarverantwoording. Je leest daarin de highlights en resultaten van 2016 en de visie op de toekomst.  

Lees hier de publieksversie Jaarverantwoording.

SEIN app

De publieksversie jaarverantwoording is ook te lezen in de SEIN App. Zet de 'SEIN app' op je telefoon! Download via Apple store  of Google Playstore.