Nieuws

'Breng Epilepsie in Beeld'

maandag, 6 februari 2017

‘Put Epilepsy in the Picture'. Vertaald: 'Breng Epilepsie in beeld'. Dat is het thema van Internationale Epilepsie Dag (IED). Op maandag 13 februari 2017 wordt internationaal stil gestaan bij epilepsie en de ernst en impact ervan. SEIN sluit zich aan door epilepsie onder de aandacht te brengen op een speciale themapagina

Speciaal voor de Internationale Epilepsie Dag hebben we twee speltherapeuten geïnterviewd. Zij helpen kinderen door met hen epilepsie in beeld te brengen. Zo kunnen zij epilepsie een plek geven. Ook interviewden we Charles Deckers over de meerwaarde van diagnostiek bij SEIN.

Wat SEIN rond deze dag doet

SEIN verspreidt de afbeelding 'Heb hart voor epilepsie´via social media met de hashtag #hebhartvoorepilepsie. Doe mee en verspreid de afbeelding en/of uw eigen beelden van epilepsie met zoveel mogelijk mensen uit uw omgeving: familie, vrienden en collega's via:

U kunt zich aanmelden voor onze win-actie op viralsweep. We verloten twee hartjes - te gebruiken als sleutelhangers bijvoorbeeld - onder de winnaars.